Διοικητικό Συμβούλιο  Ιστορία  Roster  Τεχνικό Επιτελείο  Πρόγραμμα   Βαθμολογία  Νέα  Φωτογραφικό Υλικό  Επικοινωνία 

"ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ"Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την ίδρυση ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ για παιδιά από 5-14 ετών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη και πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. στα γραφεία του Κιλκισιακού επί της Δημοτικής Αγοράς. Η έναρξη της χρονιάς είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα παιδιά θα χωριστούν σε πέντε ηλικιακά τμήματα και θα προπονούνται υπό την καθοδήγηση έμπειρων ανθρώπων, γνώστες του αντικειμένου. Θα χωριστούν σε πέντε ηλικιακά τμήματα (5-6 ετών, 7-8 ετών, 9-10 ετών, 11-12 ετών και 13-14 ετών) και θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων την ημέρα της έναρξης.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του Κιλκισιακού επί της Δημοτικής Αγοράς από τις 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. Το κόστος εγγραφής είναι 50 Ευρώ, η μηνιαία συνδρομή είναι 20 Ευρώ, ενώ μετρητοίς 150 Ευρώ.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι παροχές που προσφέρει ο Κιλκισιακός στα παιδιά είναι πολλές. Μία στολή αγώνος, μπλουζάκι, παντελονάκι, κάλτσες, ένα σετ προπόνησης, ένα σάκο. Επίσης προσφέρεται από την ομάδα ιατρική εξέταση, καρδιογράφημα, αλλά και φωτογραφίες. Για τους γονείς υπάρχει έκπτωση 50% για αγορά διαρκείας του Κιλκισιακού που φέτος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική. Επίσης στα δύο παιδιά μιας οικογένειας το συνολικό κόστος για ολόκληρη τη χρονιά ανέρχεται στα 300 Ευρώ, ενώ στα τρία παιδιά μιας οικογένειας το ένα μετέχει δωρεάν στη Σχολή Ποδοσφαίρου. 

active³ 4.6 · Web design & development by Ultravision · Όροι χρήσης