Διοικητικό Συμβούλιο  Ιστορία  Roster  Τεχνικό Επιτελείο  Πρόγραμμα   Βαθμολογία  Νέα  Φωτογραφικό Υλικό  Επικοινωνία 

Ικανοποίηση παρά την ήτταΙκανοποίηση παρά την ήττα
Ικανοποίηση παρά την ήττα
Το πρώτο του φιλικό έδωσε το Σάββατο 10 Αυγούστου ο Κιλκισιακός, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών (αγωνίζεται στη Football League) στον Νέο Μυλότοπο Πέλλας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Γουεά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.
Η εικόνα του Κιλκισιακού ήταν ενθαρρυντική αν αναλογιστεί κανείς πως χθες το πρωί ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στους Φιλιππαίους Γρεβενών στους οποίους βρίσκονταν από τις 31 Ιουλίου, και αμέσως μπήκε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που ήδη είχε αγωνιστικό ρυθμό καθώς είχε δώσει τρεις φιλικούς αγώνες έως τώρα.
Ο Κιλκισιακός πέραν του γκολ που δέχθηκε κινδύνευσε σε ακόμα μια φάση προς το τέλος της αναμέτρησης στην οποία οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, ενώ επιθετικά απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νίκο Βασιλειάδη και Λεωνίδα Κωνσταντινίδη.
Για την ομάδα μας ξεκίνησαν στον αγώνα οι Μπαντής, Σερταρίδης, Γεωργιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Ηλιόπουλος, Τζεβελέκης, Δημητρανόπουλος, Καρανδρέας και Μπελίτσας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σαββίδης, Αποστολίδης, Ασημακίδης Λογγινίδης, Τριανταφυλλίδης, Αμανατίδης, Αϊβαζίδης, Κωνσταντινίδης, Βασιλειάδης και Μωυσίδης. Επόεμνο φιλικό το Σάββατο 17 Αυγούστου με τον Απόλλωνα 1926.

 

active³ 4.6 · Web design & development by Ultravision · Όροι χρήσης